Køb jord i Skotland og få titel af Lord

Bliv ejer af et stykke af Skotlands historie 

Danskere der fra tid til anden tager til Skotland for at smage en af deres whiskey'er’ er eller spille golf, har nu mulighed for at købe deres eget lille stykke skotsk højland.

Det betyder samtidig, at man kan få titlen Lord, for mænd og Lady for kvinder, der køber skotsk jord.Det er skotsk tradition, at hvis man er jordbesidder, så har man ret til at benytte disse titler. Titlerne må ikke forvekles med de tilsvarende adelstitler, og der følger et certifikat med, der beviser ejerernes ret.

De jordlodder, der udbyddes til salg, ligger i et område ved Glencoe Wood og er et skovområde i det østlige Skotland ved kysten mellem byerne Oban i syd og Fort William i nord.

Jordlodderne sælges i et forsøg på at bevare dette nautrskønne område i den sydlige del af højlandet. Det er ikke store lodder, der er tale om, for reelt behøver man kun at købe én kvardratfod, men der er også mulighed for at købe meget større lodder. De billigste jordlodder koster ca 280 DKK

Se mere om muligheden for at blive Lord eller Lady af Glencoe på : www.highlandtitles.com

"kilde - Golfavisen"