Lesbos

Dækket af pinjeskove og olivenlunde
Lesbos har ca. 90.000 indbyggere og et areal på 1.630 km2. Hovedbyen på Lesbos hedder Mytilini, og er ikke værd at nævne videre. Det er en ikke ret køn og særdeles larmende by. Lesbos er dækket af pinjeskove og olivenlunde, hvilket man også tydeligt kan dufte mange steder. 

En af de grønneste øer
Det varme klima, den frugtbare jord og det dejlige vejr har skabt en af Grækenlands grønneste øer. Lesbos kuperede terræn gør den yderst velegnet til vandreture. 

Skala Eressos
På Lesbos ligger et af de dejligste steder i det græske øhav i form af Skala Eressos. Den lille by ligger 3 timers kørsel over stok og sten gennem et næsten Star Wars-agtigt bjerglandskab. En anden nævneværdig by er Molivos, som er Lesbos mest farverige by med sine helt specielle huse, smalle og stejle stræder, mange trapper og en unik græsk atmosfære i fiskerhavnen

Strande 
Der er strande hele vejen rundt om Lesbos kyst, og de er generelt rigtig fine. I Petra finder man en lang og fantastisk sandstrand med krystalklart vand omgivet af pinjetræer. Man kan bade fra klipper, ved strande med grovkornet sand eller ved strande med rullesten.  

Egen lufthavn
Lesbos har egen lufthavn, hvor flere internationale og indenrigsflyselskaber flyver til. 

Find mæglere med boliger til salg på Lesbos og andre øer i Grækenland

Husk advokat bistand i forbindelse med køb af villa og lejlighed i Grækenland

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail til info@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Billeder fra Lesbos 

     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Lesbos, Lesbos har ca. 90.000 indbyggere.     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Petra, Lesbos, byen Petra.     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Lesbos.

     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Lesbos, byen Molivos.     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Lesbos, Molivos.     Lesbos, Kysten på Lesbos er fantastisk smuk.

     Lesbos, Lesbos er klart en af de mere frodige øer i det græske ø-hav.     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Der findes mange små strande som denne, hvor man stort set kan være i fred for andre, Lesbos.     Grækenland, køb af bolig i Grækenland, køb af lejlighed i Grækenland, køb af bolig i Greece, køb af lejlighed i Greece, køb af hus i Grækenland, boligkøb i udlandet, hus i Grækenland, lejlighed i Grækenland, feriebolig i udlandet, køb af bolig i udlandet, boligudland, BoligUdland, bolig i udlandet, finansiering af bolig i udlandet, Køb af golfbolig i Grækenland, Køb af golf bolig i Grækenland, Lesbos, Stranden Anaxos.


Eksempler på boliger til salg i Grækenland