LANDEINFO

Rejseforsikring og sygesikringsbevis

At rejse er at leve, men at rejse uden forsikring er en rigtig dårlig idé. Har du glemt eller fravalgt rejseforsikringen, står du selv med det økonomiske ansvar, hvis det går galt i udlandet. Og selv mindre alvorlige skader såsom et brækket ben eller en mindre alvorlig sygdom kan let løbe op i titusindvis af kroner. Det er ikke ualmindeligt, at en sygeseng på et hospital koster over 5000 kroner om dagen. Spar derfor aldrig på rejseforsikringen, og vær sikker på at tegne en forsikring, der dækker dine behov.

Har du checket din rejseforsikring i dag?
Inden du rejser til udlandet skal du derfor altid undersøge, om du i tilstrækkelig grad er dækket af den offentlige rejsesygesikring eller en privat forsikring. Du skal især være opmærksom på:
– rejsemål (europæiske eller andre lande)
– rejsens længde (vær sikker på dækning under hele rejsens varighed)
– rejsens art (ferie/studier/forretning)
– rejseaktiviteter (vær sikker på dækning i forbindelse med alle planlagte aktiviteter, herunder risikable sportsgrene)
– konstaterede sygdomme.

Det gule sygesikringsbevis
Det gule sygesikringsbevis Den offentlige sygesikring (Det gule Sygesikringsbevis) dækker ikke i USA, og det anbefales derfor på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der dækker alle behov.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail tilinfo@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This