LANDEINFO

Transport

Bil
Alvorlige trafikuheld forekommer ofte i Tyrkiet, og kørsel betragtes i særdeleshed som risikofyldt. Kørsel om natten uden for de større byer frarådes.

Dolmus

I byerne kan det anbefales at benytte sig af Minibusser (dolmus), der er en nem og billig måde at komme rundt på. Der findes ingen faste køreplaner, når det gælder dolmus, man giver blot tegn til, at man gerne vil med.

Bus

Den mest almindelige form for transport i Tyrkiet er bus transport. Der findes mange forskellige kvaliteter, fra de nye “business class” busser med flysæder, god plads og betjening, til mere almindelige. Både bussernes og vejenes kvalitet er glimrende. Der er kontrol fra selskabernes side med fartskrivere og vekslende chauffører, så sikkerheden er ligesågod som andre steder i Europa.

Fly
Turkish Airlines har regelmæssige direkte rutefly forbindelse fra Danmark til Istanbul og videre derfra, hvis man ønsker det.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail til info@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This