LANDEINFO

Pas og visum

Pas
Danske statsborgere skal sikre sig, at deres pas stemples ved såvel indrejse som udrejse, når de passerer brasiliansk grænsekontrol.
Det er påkrævet at bære legitimation på alle tidspunkter. En fotokopi af pas kan være tilstrækkeligt, men politiet kan kræve at se selve passet, som derfor bør være let tilgængeligt. Tag eventuelt en kopi af dit pas og dine øvrige rejsedokumenter med på rejsen, men sørg for at opbevare dem adskilt fra originalerne. Kopierne kan være nyttige at have, hvis originalerne bliver stjålet.

Visum
Der kræves ikke visum til Brasilien for skandinaviske statsborgere på turistrejse under tre måneder. Dog skal man være opmærksom på, at passet skal være gyldigt i minimum seks måneder efter indrejse i landet. Børn over 5 år skal have eget pas. Det er normalt muligt at få forlænget sin opholdstilladelse i yderligere tre måneder.
For yderligere information kan Brasiliens ambassade/konsulat kontaktes. Det anbefales at få bekræftet ovenstående visumregler, der kan ændre sig med kort varsel.

Find billige flybilletter til Brasilien på BoligUdland

Seneste nyt fra Udenrigsministeriet om visumregler for Brasilien

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail til info@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This