LANDEINFO

Pas og visum

Pas
Danskere skal være i besiddelse af et maskinlæsbart pas for visumfri indrejse i USA. Læs nærmere herom på den amerikanske ambassades hjemmeside: www.usembassy.dk og politiets hjemmeside: www.politi.dk. Rejsende, som tidligere er straffet skal søge visum. Passet skal være gyldigt under opholdet. Børn kan ikke indrejse i deres forældres pas, og skal være i besiddelse af eget pas.

Visum

Visumfri i op til 90 dage. Ved rejser på det offentliges vegne er der visumpligt. For evt. visumansøgning og yderligere information kontakt venligst USA’s ambassade/konsulat. Det anbefales samtidig at få bekræftet ovenstående visumregler, der kan ændre sig med kort varsel.

Visumfrihed
Visumfriheden omfatter kun turistrejser, forretningsrejser og transit. Man indrejser med et godkendt luftfartsselskab (herunder SAS), og at man har en gyldig returbillet eller en billet videre til et land uden for Nordamerika og Caribien. Den rejsende ønsker ophold i USA 90 dage eller mindre.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail tilinfo@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This