LANDEINFO

Pas og visum

Pas 
Der kræves pas for at rejse ind i Tyrkiet, og det skal have en gyldighed på min. 3 mdr. udover opholdet.
Tag eventuelt en kopi af dit pas og dine øvrige rejsedokumenter med på rejsen, men sørg for at opbevare dem adskilt fra originalerne. Kopierne kan være nyttige at have, hvis originalerne bliver stjålet.

Visum
Man kan opholde sig visumfri i indti 3 måneder i Tyrkiet som dansk statsborger. Ansøgning om opholds og arbejdstilladelse kan indgives lokalt.
Det anbefales samtidig at få bekræftet ovenstående visumregler, der kan ændre sig med kort varsel.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail tilinfo@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This