LANDEINFO

Pas og visum

Pas
Det er i henhold til de bulgarske regler tilstrækkeligt, hvis en dansk statsborgers pas er gyldigt under hele det planlagte ophold i Bulgarien. Det anbefales dog, at passet er gyldigt mindst 3 måneder længere end varigheden af det planlagte ophold i Bulgarien. Herved undgås problemer, hvis afrejsen fra Bulgarien skulle blive forsinket af den ene eller anden grund.
Bemærk at indrejsende med beskadiget pas (manglende sider, gennemhulning af sider eller omslag, tegninger eller kruseduller i passet, etc.) konsekvent nægtes indrejse i Bulgarien af bulgarsk grænsepoliti og returneres med førstkommende fly til Danmark.
Bulgarien accepterer ikke, at børn rejser på forældres eller nærtståendes pas. Forældre til mindreårige børn, der rejser til Bulgarien, skal derfor sørge for at få udstedt et selvstændigt pas til børnene i god tid inden den påtænkte rejse.

Visum

Danske statsborgere er visumfri i indtil 90 dage i forbindelse med turisme og besøg i Bulgarien. Ved længerevarende ophold, skal der søges om opholdstilladelse efter ankomsten til Bulgarien.

Find billige flybilletter til Bulgarien på BoligUdland

Lej eller udlej din bolig i Bulgarien på BoligUdland

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail til info@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This