LANDEINFO

Sundhed og sikkerhed

Sygdomme
Ved rejse til Tyskland kan man overveje beskyttelse mod følgende sygdomme:

Difteri:

Difteri er en form for halsbetændelse ledsaget af optagelse af en nervegift i kroppen. Sygdommen smitter gennem luften fra andre menneskers svælg. Er der ikke vaccineret indenfor de sidste 10 år, bør der gives en vaccination, ofte i kombination med stivkrampevaccine.
Stivkrampe (tetanus):
Stivkrampe (tetanus) opstår som komplikation til urene sår. Er man beskyttet kan man undgå at blive vaccineret i forbindelse med behandling af sårskader under rejsen. Ligger sidste vaccination mere end 10 år tilbage, bør der gives en vaccination der beskytter i mindst 10 år. Gives nu næsten altid i kombination med difterivaccine.
Centraleuropæisk hjernebetændelse
Centraleuropæisk hjernebetændelse skyldes et virus, som overføres med skovflåter. Infektionen ses i sommerperioden fra tidligt forår til sent efterår.
Vaccinationen består af 3 injektioner, der beskytter i op til 3 år.

Sikkerhed
Tyskland er et sikkert land at opholde sig i, og der er ikke specielle forhold man skal være på vagt over for.  Man skal dog være opmærksom på at risikoen for lommetyverier er til stede i de større byer.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail til info@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This