LANDEINFO

Klima

Okaner
Det sydlige USA, og dermed en del af de største ferie og turistområder, er præget af risiko for orkaner,. Derfor er der lavet særlig orkan-information til turisterne med information om, hvordan man skal forholde sig i tilfælde af en orkan. Det gælder bl.a. Florida Keys.

Tornadoer
Det amerikanske Midtvesten er hvert år i august og september plaget af tornadoer, der fejer hen over de flade præriestater. Tornadoerne opstår typisk i sensommeren, når ustabil og kølig luft fra Den Mexicansk Golf trækker ind over de meget varme luftmasser over fastlandet, hvilket udløser de voldsomme naturkræfter. Af samme grund kører tv-stationerne i det amerikanske Midtvesten i tornado-sæsonen et infobånd i bunden af skærmen, hvor du løbende kan følge med i, hvor stor risikoen er for tornadoer, og om der eventuelt er observeret nogle aktive tornadoer i lokalområdet.

Skovbrande
Større skovbrande, Wildfires, forekommer ofte om sommeren i Californien.

Staten Florida
Jo længere sydpå man kommer, desto varmere og fugtigere bliver det. I Florida betragtes juli og august som “off season”.

Miami 
Miami har tropisk klima, og en gennemsnits temperatur på 24 grader målt over hele året. De varmeste måneder er i juli og august med typisk mellem 25-35 grader, mens januar er den koldeste måned med godt 14 grader i snit.

New York
New York har en gennemsnits temperatur på 12 grader målt på hele året. Det er varmest i juni, juli og august, med temperaturer på 26-28 grader. I vintermånederne ligger temperaturen typisk på mellem -3 og +6 grader.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail tilinfo@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

Edit This